Pagini

marți, decembrie 28

Rusii

Ruşii vor să construiască o autostradă care să înconjoare Marea Neagră si care ar urma sa treaca si pe la noi prin tara...din cate am inteles ar trebui sa fie gata in 10 ani si ar urma sa aiba 7000 de km.
Aceasta ar trebui sa treaca prin nu mai putin de 8 state...spun ar pentru ca stim cu totii cum se fac autostrazi in Romania.
Ce parere aveti despre acest proiect ???

2 comentarii:

  1. Un proiect foarte ambitios:D Avand in vedere ca rusii sunt una dintre marile puteri ale lumii in prezent, cred ca ar putea fi posibil.
    Mda.. viteza in Romania nu este cea mai mare, dar cred ca daca s-ar implica Rusia, Romania doar sa fie de acord, iar rusii sa construiasca ar iesi un rezultat bun, parerea mea. Un blog foarte interesant, felicitari, follow de la mn :D Cand ai timp arunca o privire si pe la mn, poate un follow? Sunt foarte la inceput,dar am timp sa ma fac mare. Bafta si o seara buna

    RăspundețiȘtergere
  2. Vlad tu chiar crezi ca ar fi bine? Am vazut in ce an ai postat comentariul dar ia uita-te atent acum ce se intampla? Mai sustii ideea? Eu nu prea... nu am sustinut rusia de cand am inceput sa deschid ochii... cu atat mai mult america... de ce sa sustii idioti ca astia? Asta si cauta marile puteri... sa aiba cat mai multi sustinatori.... eu vad un mic Hittler in Putin si e o mica mare probabilitate sa iasa un razboi de toata frumusetea aici langa tara noastra in care vom fi implicati 100% si ne vor bombarda de nu o sa stim ce e cu noi avand in vedere ca americanii trag sa isi faca baza la noi daca incepe razboiul.

    RăspundețiȘtergere